Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Θ. Παπαθανάσης: "Κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας"

Την ένταξη δύο σημαντικών έργων υποδομής για το Δήμο Ναυπάκτου, που συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των Τοπικών Διαμερισμάτων, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, Θανάσης Παπαθανάσης σε συνέντευξη του στο Δημαρχείο της πόλης.
Το πρώτο έργο αφορά τη «Βελτίωση Οδοποιίας σύνδεσης 24ης Ε. Ο. με το Παλαιοχωράκι, μήκους 2.5Km» προϋπολογισμού 716.000 ευρώ και το δεύτερο αφορά την ένταξη «Οδοποιίας αγροτοκτηνοτροφικών περιοχών Δήμου Ναυπάκτου Αγροτικός Δρόμος Βομβοκού –Άνω Μαμουλάδα, μήκους 2.5km», προϋπολογισμού 763.000 ευρώ. Και τα δύο έργα εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013»,
«Με την ένταξη αυτών των σημαντικών έργων κάνουμε πράξη τους στόχους μας. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας στα Τοπικά Διαμερίσματα και επιτυγχάνουμε την ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου και περιφέρειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.
Όπως ο ίδιος είπε «Χάρη στις επίπονες προσπάθειές μας για περισσότερο από ένα χρόνο, καθώς και στη συμβολή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπάκτου από τις οποίες καταρτίστηκαν οι Μελέτες και προωθήθηκαν οι ωριμάνσεις των έργων, είχαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων. Το πρόγραμμά μας γίνεται πράξη και αυτό καθημερινά το βλέπουν οι συμπολίτες μας».